Doelen Ik Moed 2020

Beste lezer,

Na een jaar van burn-out, oude patronen doorbreken en de rust weer weten te vinden, heb ik hernieuwde energie gekregen en weet ik inmiddels in balans te blijven. Afgelopen jaar was een jaar van topsport en ik had het niet willen missen. In de rust en stilte ben ik erachter gekomen dat je vanzelf de antwoorden krijgt in welke richting ik heb te gaan. Ook kreeg ik in de stilte weer nieuwe ideeën. Vaak velen te gelijk. Keuzes maken is essentieel om de energiebalans te houden. Voor 2020 heb ik mezelf drie doelen gesteld.

  1. Mijn coachspel, Regizeur, wat ik in samenwerking met mijn dochter, Mady Verkerk, heb gemaakt is eind 2020 in de markt gezet. Hierover zal ik jullie t.z.t meer vertellen.
  2. Komende week start ik een pilot om met EMDR en EFT eenvoudige verslavingen zoals roken en te veel drinken een halt toe te roepen. Na de pilot volgt er een evaluatie en dan zal er een nieuwe doelgroep worden toegevoegd aan mijn werkzaamheden.
  3. Rond het einde van het voorjaar zal mijn praktijk zijn intrek nemen in de Yoga-Barn Hoeksche Waard. Waar een samenwerking tot stand komt tussen de Yoga-Barn, Ik Moed en nog een andere onderneming waar ik heel blij van word.

Ik zal jullie via mijn website en mijn Facebook pagina op de hoogte houden van de vorderingen. Ik wens iedereen een fantastisch Nieuwjaar met veel liefde en verdraagzaamheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *