Wandelcoach Week in Oostenrijk Dag 2

Wandelcoach Week in Oostenrijk Dag 2

Vandaag haal ik onze deelnemer op. Hij komt om 14.50 aan in Salzburg. Van Oberallach naar Salzburg is het 146 km rijden. Ik besluit op tijd weg te rijden. Je weet het maar nooit met alle wegopbrekingen. Wanneer ik aankom op vliegveld Salzburg, krijg ik een appje dat de vlucht een vertraging heeft van 40 minuten. Dat wordt anderhalf uur wachten. Ik besluit een koffie te halen in de vertrekhal en vermaak me wat met naar mensen kijken en wat olympisch nieuws te lezen. Om 15.30 uur zie ik op het grote scherm dat de vlucht HV6591 is geland.

Binnen een half uur is hij door de douane. We verwelkomen elkaar en lopen naar buiten. De Moedmobiel staat al te wachten en nadat we de koffer en de rest van de spullen in de auto hebben gezet, vertrekken we naar Oberallach. En helaas, op de A10 weer file. Wanneer we om 19.00 uur aankomen bij Traumhaft, heeft Linda heerlijk voor ons gekookt. We eten gezamenlijk in de Stube. Er worden verhalen uitgewisseld over de politie en over wat we allemaal hebben meegemaakt.

Rond 21.00 uur gaan we richting bed om de volgende ochtend op tijd op te staan voor onze eerste tocht.

Stube met tekst

Deel post: