Een regenachtige dag: Lucky Basterd

Een regenachtige dag: Lucky Basterd

Wanneer ik wakker word, hoor ik de regen naar beneden knetteren. De bergen zijn nauwelijks waar te nemen. Ik besluit om rustig op te starten en een dagje goed voor mezelf te zorgen. Het is tenslotte ook een beetje vakantie.

Ik begin met Qigongen. Voor mij een fijne manier om de energie in mijn lichaam in balans te houden of te krijgen. Als ontbijt kook ik twee eieren en neem een linzencracker met eigengemaakte bietenhummus. Die had ik meegenomen van huis. Ik besluit dat dit een mooie dag is om dit blog te schrijven en nog even in de boeken te duiken voor de politieacademie. Omgaan met problematisch gedrag. Ik mag de studenten van de politieacademie begeleiden /coachen bij gedrag en communicatie. Een mooie opdracht en vandaag een mooi moment om me alvast in te lezen.

Net wanneer ik dit blog zit te schrijven, krijg ik een appje van Linda. Wil je de poffertjes boven of wil je dat ik ze breng. Natuurlijk kom ik even boven poffertjes eten. Speciaal gemaakt door Ron. Ze smaken heerlijk!!

In de middag besluit ik nog lekker even te lezen en te schrijven. Net wanneer ik een beetje lui begin te worden, krijg ik weer een appje. Als je nog gemasseerd wilt worden, mag je het zeggen. Ik voel me bijna bezwaard om ja te zeggen en ik doe het toch. Een uur later lig ik op de massage tafel en geef me over aan een twee uur durende massage. Lucky basterd!

Een regenachtige dag

Deel post: