Wandel Coaching

Wandelen houdt niet alleen ons lichaam in conditie, maar hete stimuleert ook ons brein. Vooral in een omgeving waar je zintuigen aan alle kanten worden geprikkeld, levert wandelen naast de coaching extra effect op. Lopen kan een goede manier zijn om te mediteren, te reflecteren over het leven en de dingen die je ten diepste bezig houden te observeren en hier nieuwe inzichten over krijgen.

In 2017 heb ik een stukje van de Camino Portugese mogen lopen en zelf mogen ervaren wat wandelen met je doet. Ik kwam meer in verbinding met mezelf en kon hierdoor andere keuzes gaan maken. Het heeft me opgeleverd dat ik veel beter weet wat bij mij past en door dit inzicht komen er ook veel meer dingen op mijn pad die bij mij passen.

Heb jij er behoefte aan om al wandelend in de buitenlucht tot inzichten te komen, wandel dan een stukje met me mee.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Akkoord en doorgaan,  Weigeren Als u akkoord gaat, plaatsen wij cookies voor een optimale gebruikservaring op Ikmoed.nl. De website wordt relevanter en persoonlijker. Deze gegevens worden gebruikt om een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden en om uw verblijfplaats rond onze website te volgen in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming.
645