M.V.E

Omgaan met verlies

Geen dokter of arts kon mij vertellen wat er precies met me aan de hand was. Misschien toch eens met iemand gaan praten? Zou ik me daardoor beter gaan voelen? Ik kon het me niet voorstellen… Maar doordat ik niet naar een ‘vreemde’ toe hoefde was de stap toch minder groot en besloot ik een berichtje te sturen en al snel was onze 1e afspraak een feit. (veel prettiger dan op een wachtlijst komen en afwachten wie je gaat coachen).

Ik kijk echt terug op een fijne ervaring!

Dankzij al je rust- en gerichte vragen was ik altijd op mijn gemak en durfde ik echt alles met je te bespreken.

Allereerst een proces van rouwverwerking.

Ik heb geleerd om anders naar mezelf te kijken…hierdoor kan ik nu beter met bepaalde situaties omgaan. Wat mij zodoende minder stress oplevert, maar juist energie geeft.

Zeker zou ik mensen met een groot verlies aanraden om zich te laten coachen. (Maar ook bij onzekerheid over je “eigen” kunnen, of een burn out).

Bewaar je rust en open uitstraling die je hebt, hierdoor zullen mensen zich snel bij jou op hun gemak voelen, wat in jou vak heel belangrijk is.

M.v.E.

Schrijf een reactie

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Akkoord en doorgaan,  Weigeren Als u akkoord gaat, plaatsen wij cookies voor een optimale gebruikservaring op Ikmoed.nl. De website wordt relevanter en persoonlijker. Deze gegevens worden gebruikt om een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden en om uw verblijfplaats rond onze website te volgen in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming.
649