Jantina

Omgaan met angsten

To the point, veilig, empatisch. Heb me er heel prettig bij gevoeld. Veilig vooral. Je geeft de ander het gevoel dat je echt weet wat je doet.

Het heeft mij opgeleverd dat ik in ieder geval alle (ook onbekende ) 80 km. wegen durf te rijden. Hier in Zeeland is de Rijksweg 130 km. Dat is mij te gortig. Die vermijd ik nog steeds. Ik wil daar van de zomer wel mee aan de slag. Jouw reactie, het vertrouwen uitsprekend dat ook dát goed gaat komen raakt me diep. Daarmee heb je denk ik ook gelijk de essentie van de feedback te pakken. Ik durf jou te volgen, hoe eng ik het ook vind.

Ik zou jou aanbevelen aan iedereen die kampt met angsten

Liefs Jantina

Schrijf een reactie

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Akkoord en doorgaan,  Weigeren Als u akkoord gaat, plaatsen wij cookies voor een optimale gebruikservaring op Ikmoed.nl. De website wordt relevanter en persoonlijker. Deze gegevens worden gebruikt om een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden en om uw verblijfplaats rond onze website te volgen in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming.
653