Crista

Omgaan met verlies

Als het mij en dus ook mijn gezin geholpen heeft, hoop ik dat er nog veel meer mensen de stap durven te zetten om bij ik moed aan te kloppen.

Van te voren had ik twijfels. Deze bestonden voornamelijk uit angst en spanning voor het onbekende. En dan bedoel ik de onbekende manier van therapie, en of er een klik zou zijn met jou.

Het resultaat is zo enorm groot, de rust en berusting, wegnemen van mijn schuldgevoelens, de onzekerheid over , heb ik het wel goed gedaan, is het niet mijn schuld dat hij er nu niet meer is, kunnen praten over al die jaren zonder dat ik daarin mezelf verlies, met een glimlach terug kunnen kijken op al het moois dat we ook ooit beleefde en vooral het allerbelangrijkste, durven gelukkig te zijn, en te mogen zeggen, ik doe het goed!!

Jouw manier van therapie zou ik van harte aanbevelen aan mensen die zo graag dingen uit het verleden een plekje willen geven, moeilijke vraagstukken behandelen om rust te vinden

En als laatste Mandy, jouw bekwaamheid en hoe je als “mens” bij mij op de bank zat, geen afstand. Ook jouw emotie liet je zien, erg waardevol!!

Hele lieve groet, Christa

Schrijf een reactie

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Akkoord en doorgaan,  Weigeren Als u akkoord gaat, plaatsen wij cookies voor een optimale gebruikservaring op Ikmoed.nl. De website wordt relevanter en persoonlijker. Deze gegevens worden gebruikt om een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden en om uw verblijfplaats rond onze website te volgen in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming.
653