Omgaan met verlies

Er echt bij horen en de moed om alleen te staan (Brené Brown)

Verlies kan een grote impact hebben op je leven. Of het nu het verlies van een dierbare is, verlies van werk of verlies van gezondheid. Ze hebben allemaal gemeen dat je een deel van jezelf kwijt bent en dat de doelen die je in het leven had ineens niet meer kloppen. Je gaat een rouwproces door en dat is in veel gevallen topsport.

Een verlies verwerken heeft niets te maken met loslaten, maar met het anders leren vasthouden in herinnering. Hierdoor houd je de herinnering levend. (Manu Keirse)

Ik Moed gaat samen met jou op zoek naar de verbinding met jezelf. Wie was je voor je verlies en wie ben je nu? Welke herinnering is voor jou belangrijk? Wat zou voor jou weer een nieuw doel in je leven kunnen zijn?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Akkoord en doorgaan,  Weigeren Als u akkoord gaat, plaatsen wij cookies voor een optimale gebruikservaring op Ikmoed.nl. De website wordt relevanter en persoonlijker. Deze gegevens worden gebruikt om een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden en om uw verblijfplaats rond onze website te volgen in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming.
651