Dag 6 Voorbereiding Wandel Coach Week in de Bourgogne

Ik hoor de kerkklok 6 uur slaan en besluit op te staan. Milo is kennelijk nog niet in beweging. In de woonkamer beneden zie ik hem nog lang uit liggen. Hij reageert niet als ik hem vraag of hij mee gaat stappen. Dan maar eerst mijn blog van gisteren afmaken. Na een half uurtje kom Milo om de hoek kijken. We gaan een eindje de koolzaadvelden in en ik merk dat hij geen zin heeft vandaag.

Het valt me ineens op dat de koolzaadvelden aan het uitbloeien zijn. De kleurschakeringen zijn anders dan 6 dagen geleden. Toen stak het geel fel af tegen de groene bomen en nu zie ik dat het geel gemêleerd met is met blauwachtig groen. Bijzonder dat we precies op tijd in deze streek zijn om de koolzaadvelden in volle bloei te zien.

Vandaag is de laatste dag in de Bourgogne. Om 09.30 uur pak ik de auto en rijd naar Bissey La Pierre, waar ik samen met Yolanda de laatste dingen doorneem voor de wandel coach week in augustus. We blijken elkaar goed aan te voelen en met nagenoeg alles op één lijn te zitten. Ook merk ik dat we alles kunnen bespreken zonder dat we ons bezwaard hoeven te voelen. Een gevoel van enorme gelijkwaardigheid valt over me heen. En dit zal onze wandelgroep veel goed gaan doen.

´s-Middag terug in de Gîte maken mijn lief en ik de fles Crement van Hekke open, om te proosten op de mooie dagen die we hier in de Bourgogne beleefd hebben. Wanneer we op het bankje voor het keukenraam in de zon zitten te genieten van dit heerlijke nat, komt Jozefine aanlopen en bied ik haar ook een glaasje aan. Gezellig komt ze bij ons op het bankje zitten en vertelt verhalen over vroeger. Alsof we elkaar al jaren kennen, genieten we met zijn drieën van wat er is.

Eigenlijk hebben we geen zin om naar huis te gaan morgen, maar aan alle leuke dingen komt een eind. En ergens zal weer iets nieuws beginnen.

Schrijf een reactie

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Akkoord en doorgaan,  Weigeren Als u akkoord gaat, plaatsen wij cookies voor een optimale gebruikservaring op Ikmoed.nl. De website wordt relevanter en persoonlijker. Deze gegevens worden gebruikt om een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden en om uw verblijfplaats rond onze website te volgen in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming.
721